Mengandung Makan Set Shaklee Bahaya Atau Bagus Untuk Baby

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / September 28, 2014

Salam sejahtera semua, harap semua sihat masa berlalu dan berlalu, kak kenari sekarang dah pun habis melalui fasa mengandung trimester kedua, maksudnya dah lalui detik-detik mengandung masa masa 4 bulan, … Read Mode

Collagen Powder Shaklee Kekal Tegang Lagi Gebu Walaupun Kertu

In Panduan Kecantikan By Kak Kenari / September 9, 2014

Assalam dan salam sejahtera semua. Ok itu dia topik entry kak kenari tentang produk shaklee yang kalau bab nak cantik, gebu, tegang sana sini, bab takut laki or suami cari … Read Mode

Set Mengandung Shaklee Nurse Tak Puas Hati

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / September 6, 2014

Assalam semua. Harap semua sihat. Kali ni kak kenari nak cerita pasal nurse kat tempat kak kenari. Hihi.. Kak kenari memang perasan nurse ni memang macam tak puas hati dengan … Read Mode

Set Mengandung Shaklee Alahan Teruk Muntah Loya Boleh Makan Tak Ye

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / September 6, 2014

Assalam semua. Kali ni kak kenari nak cerita pasal kisah mengandung kak kenari kali ni. Baby kak kenari kali ni memang baby Shaklee walaupun tak ada la hari-hari telan suplemen … Read Mode

Lantai Bagai Cermin Lepas Basuh Dengan Basic H Shaklee

In Tip Rumah Sentiasa Bersih By Kak Kenari / July 1, 2014

Assalam dan good day semua. Kak kenari harap anda semua sihat. Okay, kali ni kak kenari nak cerita pasal Basic H Shaklee. Basic H Shaklee ini ialah sejenis pencuci. Sama … Read Mode

Basic H Shaklee Cara Mudah Cuci Puting Botol Susu

In Tip Rumah Sentiasa Bersih By Kak Kenari / July 1, 2014

Assalam semua dan Good Day. Kali ni kak kenari nak bagitau anda semua satu cara mudah nak cuci puting botol susu anak anda. Kalau ikut cara yang sepatutnya kan, kita … Read Mode

Senarai Kelengkapan Untuk Baby Baru Yang Dinantikan

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / April 27, 2014

Assalam semua. Kali ni kak kenari nak list down senarai kelengkapan untuk baby baru. Untuk anda semua yang bakal bersalin tak lama lagi bolehla ambil listing ni untuk dijadikan panduan. … Read Mode

Performance Drink Shaklee Terbaik Ibu Mengandung Morning Sickness

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / April 18, 2014

Assalam and Good Day to all. Kali ni Kak Kenari nak cerita tentang kebaikan Performance Drink Shaklee untuk Ibu Mengandung. Senarionya ibu mengandung memerlukan tubuh badannya dibekalkan dengan nutrisi-nutrisi yang … Read Mode

Morning Sickness Merimaskan Saya Oh Please Go Away

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / April 18, 2014

Morning sickness atau alahan sering kali buatkan saya rasa tak selesa dan ingin segera saya tamatkan situasi saya ini. Oh please go away from me. Ya, itu mungkin keluh kesah … Read Mode

Kolostrum dan 10 Khasiat Buat Bayi Jaundis

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / April 13, 2014

Zaman sekarang, kebanyakan bayi yang baru sahaja dilahirkan tidak terkecuali daripada dijangkiti jaundis. Usaha ibu menyusukan bayi apabila sahaja si comel kelaparan setelah dilahirkan serta merta juga dapat membekalkan bayi … Read Mode