Tag: B-Complex,Omegaguard,Vitamin C,

Betul ke Produk Shaklee Bahaya untuk Jangka Masa Panjang

In Tip Hidup Sihat By Kak Kenari / February 28, 2017

Sejujurnya sebagai seorang manusia, memang kak kenari pernah terfikir produk shaklee yang kak kenari amalkan ini bahaya atau tidak untuk kesihatan kak kenari jangka masa panjang. Dan sebenarnya jika diikutkan … Read Mode

Mengandung Makan Set Shaklee Bahaya Atau Bagus Untuk Baby

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / September 28, 2014

Salam sejahtera semua, harap semua sihat masa berlalu dan berlalu, kak kenari sekarang dah pun habis melalui fasa mengandung trimester kedua, maksudnya dah lalui detik-detik mengandung masa masa 4 bulan, … Read Mode

Set Mengandung Shaklee Nurse Tak Puas Hati

In Panduan Ibu Mengandung By Kak Kenari / September 6, 2014

Assalam semua. Harap semua sihat. Kali ni kak kenari nak cerita pasal nurse kat tempat kak kenari. Hihi.. Kak kenari memang perasan nurse ni memang macam tak puas hati dengan … Read Mode